spot_img
Civiltech

RunMyProject.gr by B2Green

Προσφορές Προϊόντων & Υπηρεσιών • Επαγγελματικός Κατάλογος

spot_img

Σε ΦΕΚ οι λεπτομέρειες για τη μεταφορά των δασικών υπηρεσιών στο ΥΠΕΝ • Το πλήρες κείμενο

Nanodomi
Bosch
Ariston

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στον “Καθορισμό των διοικητικών λεπτομερειών μεταφοράς των δασικών υπηρεσιών, του αντίστοιχου προσωπικού και λοιπών θεμάτων της παρ. 5 του άρθρου τρίτου της από 13.8.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 143), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4824/2021 (Α΄ 156).”

- Advertisement -
Olympic Engineering

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της απόφασης:

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

- Advertisement -
Civiltech

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις:

α) Του άρθρου τρίτου της από 13.8.2021 Π.Ν.Π. «Έκτακτα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία και την ταχεία αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές του Ιουλίου/Αυγούστου 2021 και συναφείς διατάξεις» (Α΄ 143), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4824/ 2021 (Α΄ 156).

β) Των άρθρων 47 έως 55 του ν. 4915/2022 «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Καταπολέμησης της Διαφθοράς, διατάξεις για θέματα ανθρώπινου δυναμικού και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, νομοθετικό πλαίσιο εκπαίδευσης των σπουδαστών/σπουδαστριών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης για την ένταξη στον κλάδο Π.Ε. Επιτελικών Στελεχών, διατάξεις για την ολοκλήρωση της μεταφοράς των δασικών υπηρεσιών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διατάξεις για την εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”, Εθνική Σύνταξη Ομογενών και άλλες επείγουσες διατάξεις» (Α’ 63).

γ) Του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133).

δ) Του ν. 4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» (Α΄ 176).

ε) Του ν. 4270/2014 «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας (ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/85ΕΕ) – δημόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις)» (Α’ 74).

στ) Του ν. 3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.» (Α΄ 26).

ζ) Του ν. 3469/2006 «Εθνικό Τυπογραφείο, Εφημερίς της Κυβερνήσεως και λοιπές διατάξεις» (Α’ 131).

η) Το άρθρο 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα (π.δ. 63/2005, Α΄ 98), όπως διατηρήθηκε σε ισχύ με την παρ. 22 του άρθρου 119 του ν. 4622/2019.

θ) Του π.δ. 70/2015 «Ανασύσταση των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και μετονομασία του σε Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Μετονομασία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού σε Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Μεταφορά Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού» (Α΄ 114).

ι) Του π.δ. 81/2019 «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους. Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α’ 119).

ια) Του π.δ. 84/2019 «Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών/Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων» (Α΄ 123).

ιβ) Του π.δ. 62/2020 «Διορισμός Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α΄ 155).

ιγ) Του π.δ. 2/2021 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α΄ 2).

ιδ) Του π.δ. 6/2022 «Σύσταση και μετονομασία Γενικών Γραμματειών, σύσταση Ειδικής Γραμματείας, μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων» (Α’ 17).

ιε) Της υπό στοιχεία Υ70/30.10.2020 απόφασης του Πρωθυπουργού «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη» (Β’ 4805).

ιστ) Της υπό στοιχεία Υ22/17.6.2021 απόφασης του Πρωθυπουργού «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στυλιανό Πέτσα» (Β’ 2607), όπως τροποποιήθηκε με την υπό στοιχεία Υ9/12-5-2022 (Β’ 2357) όμοια.

  1. Την υπό στοιχεία ΥΠΕΝ/ΓΔΟΥ/42763/610/29-04-2022 εισήγηση της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του ΥΠ.ΕΝ., σύμφωνα με την οποία από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, αποφασίζουμε:

Άρθρο 1

Τον καθορισμό των διοικητικών λεπτομερειών της μεταφοράς των Δασικών Υπηρεσιών και του προσωπικού του άρθρου τρίτου της από 13.8.2021 Π.Ν.Π. (Α΄ 143), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4824/2021 (Α΄ 156), στο πλαίσιο της παρ. 5 του άρθρου τρίτου, ως εξής:

  1. Οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας συντάσσουν και υποβάλλουν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αμελλητί, για όλο το προσωπικό που μεταφέρεται δυνάμει της προαναφερόμενης Π.Ν.Π. σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου 52 του ν. 4915/2022, Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών, στο οποίο αναγράφονται, μεταξύ άλλων, η εργασιακή σχέση, η κατηγορία, ο κλάδος/ ειδικότητα, η ημερομηνία διορισμού, ο βασικός τίτλος σπουδών που κατέχουν, μεταπτυχιακοί/ διδακτορικοί τίτλοι σπουδών, γνησιότητες και συνάφειες αυτών, αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας δημοσίου ή και ιδιωτικού τομέα, θέση ευθύνης καθώς και υπηρεσία που έχει διανυθεί σε θέσεις ευθύνης, βαθμός και ημερομηνία προαγωγής σε αυτόν καθώς και πλεονάζων χρόνος κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας, μισθολογικό κλιμάκιο και ημερομηνία απόκτησης αυτού, βαθμολογία εκθέσεων αξιολόγησης τελευταίας τριετίας, άδειες άνευ αποδοχών, αποσπάσεις, μετατάξεις, πειθαρχικές ποινές καθώς και πειθαρχικές εκκρεμότητες. Επιπροσθέτως, υποβάλλουν ηλεκτρονικό αρχείο (excel) στο οποίο αποτυπώνονται τα ανωτέρω.
  2. Τα προσωπικά μητρώα και οι φάκελοι μισθοδοσίας των υπαλλήλων των Δασικών Υπηρεσιών που μεταφέρονται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και λοιπά αρχεία που αφορούν στο προσωπικό αυτό, μεταφέρονται με ευθύνη των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, στις Διευθύνσεις Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών. Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, μετά την παραλαβή των ανωτέρω, έχει την ευθύνη της φύλαξής τους. Με ευθύνη του Προϊσταμένου των Τμημάτων Υποστηρικτικής Λειτουργίας των Επιθεωρήσεων Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής (ΕΕΔΠ) συντάσσονται και αποστέλλονται οι μηνιαίες μισθοδοτικές καταστάσεις και οι Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ) προς την αρμόδια κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Οι Διευθυντές Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών εξουσιοδοτούνται να αποστέλλουν βάσει του τηρούμενου αρχείου τα απαιτούμενα στοιχεία προς τις αρμόδιες αρχές αναφορικά με τα στοιχεία μισθοδοσίας των υπαλλήλων.
  1. Oι Διευθύνσεις Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών ευθύνονται για την συγκέντρωση και επεξεργασία των οικονομικών στοιχείων που αφορούν τις δημοσιονομικές προβλέψεις, την τήρηση του μητρώου δεσμεύσεων, τον προγραμματισμό, την κατάρτιση και την εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού (τακτικού και Π.Δ.Ε.), στο πλαίσιο των οδηγιών και κατευθύνσεων του Γ.Λ.Κ. και της ΓΔΟΥ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και την αποστολή των απαιτούμενων στοιχείων στη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος και στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εφόσον αυτό απαιτηθεί. Οι πληρωμές των δαπανών του Π.Δ.Ε. των Δασικών Υπηρεσιών της παρ. 1 του άρθρου τρίτου της από 8.2021 Π.Ν.Π. που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4824/2021 πραγματοποιούνται με ευθύνη των οικείων Διευθύνσεων Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών που ορίζονται διαχειριστές έργου κατά την έννοια της παρ. 1 του άρθρου 3 της υπ’ αρ. 134453/23.12.2015 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Οικονομικών (Β’ 2857).
  2. Οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας, οφείλουν να συνεργασθούν με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ώστε να εξασφαλιστεί με τον αποδοτικότερο και ασφαλέστερο τρόπο η υποβολή των στοιχείων του Μητρώου Υπαλλήλων για τους υπαλλήλους των Δασικών Υπηρεσιών που μεταφέρονται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται ως ηλεκτρονικά αρχεία σε μορφότυπο και δομή που προσδιορίζεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, λαμβάνοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφαλή επεξεργασία τους σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (L 119) και το ν. 4624/2019 (Α΄137).
  3. Οι κενές και δεσμευμένες θέσεις των Δασικών Υπηρεσιών, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί κατά την έκδοση της παρούσας απόφασης, σύμφωνα με την ισχύουσα πράξη κατανομής την 1η Αυγούστου 2021, μεταφέρονται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  4. Προσωπικό των Δασικών Υπηρεσιών που υπηρετεί με απόσπαση σε άλλες υπηρεσίες συνεχίζει να υπηρετεί στις υπηρεσίες αυτές έως τη λήξη της απόσπασής του.
  5. Προσωπικό που υπηρετεί με απόσπαση στις Δασικές Υπηρεσίες που μεταφέρονται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνεχίζει να υπηρετεί στις υπηρεσίες αυτές έως τη λήξη της απόσπασής του.
  6. Μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών πλήρωσης των θέσεων ευθύνης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84 έως 86 του ν. 3528/2007 (Α’ 26), προϊστάμενοι στις Δασικές Υπηρεσίες που μεταφέρονται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την παρ. 1 του άρθρου τρίτου της από 13.8.2021 Π.Ν.Π., τοποθετούνται, με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως εξής:

    α. Επανατοποθετούνται προϊστάμενοι στις οργανικές μονάδες που μεταφέρονται, υπάλληλοι, οι οποίοι, κατά τον χρόνο θέσης σε ισχύ του παρόντος, ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου του ίδιου επιπέδου ύστερα από επιλογή ή/και τοποθέτηση ή/ και βάσει ειδικών διατάξεων.

    β. Αν δεν υπάρχουν ή δεν επαρκούν οι υπάλληλοι για τη στελέχωση των θέσεων ευθύνης εκάστοτε επιπέδου, προϊστάμενοι τοποθετούνται υπάλληλοι των κλάδων ΠΕ Γεωτεχνικών – Δασολόγων ή ΤΕ Δασοπόνων, με εξαίρεση τα Τμήματα Υποστηρικτικής Λειτουργίας των Διευθύνσεων Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών όπου τοποθετούνται υπάλληλοι ΠΕ ή ΤΕ και εν ελλείψει ΔΕ όλων των κλάδων/ειδικοτήτων, που πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 84 του ν. 3528/2007, για τις θέσεις ευθύνης του αυτού επιπέδου. Για την τοποθέτηση των υπαλλήλων, σύμφωνα με την περίπτωση αυτή, συνεκτιμώνται τα ουσιαστικά προσόντα, η ποιότητα της υπηρεσιακής δραστηριότητάς τους, η γνώση του αντικειμένου του φορέα και οι εν γένει διοικητικές τους ικανότητες.

    γ. Η τοποθέτηση των προϊσταμένων οργανικών μονά- δων που αναφέρονται στις περ. (α) και (β) του παρόντος άρθρου λήγει αυτοδικαίως με την επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84 έως 86 του ν. 3528/2007. Αν κενωθούν οι θέσεις προϊσταμένων οργανικών μονάδων που πληρώθηκαν σύμφωνα με τα αναφερόμενα στις περ. (α) και (β) του παρόντος άρθρου, εφαρμόζονται οι εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί αναπλήρωσης.

  1. Μετά την έκδοση της διαπιστωτικής πράξης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας που προβλέπεται στην παρ. 3 του άρθρου τρίτου της από 8.2021 Π.Ν.Π. και έως τη συγκρότηση του Υπηρεσιακού και Πειθαρχικού Συμβουλίου εκάστης ΕΕΔΠ, το προσωπικό των ΕΕΔΠ, υπάγεται στο Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ως εισηγητής στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ορίζεται ο εκάστοτε προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών με αναπληρωτή του τον Προϊστάμενο του οικείου Τμήματος Υποστηρικτικής Λειτουργίας.
  2. Στην έδρα εκάστης ΕΕΔΠ συστήνεται Υπηρεσιακό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 30 του ν. 4369/2016 και Πειθαρχικό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 146Β του ν. 3528/2007 καθώς και Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν. 4369/2016 (Α΄ 33) για το προσωπικό που υπηρετεί σε κάθε ΕΕΔΠ, με από- φαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
  3. Μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης της παρ.10, προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων Υπηρεσιακών και Πειθαρχικών Συμβουλίων ανά ΕΕΔΠ με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Οι προθεσμίες διενέργειας των εκλογών αυτών τάσσονται με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατ΄ αναλογική εφαρμογή των διατάξεων της υπό στοιχεία ΔΙΚΠΡ/Φ80/30/8703/16.09.1988 απόφασης του Υπουργού Προεδρίας της Κυβερνήσεως (Β΄ 684), στο πλαίσιο της οποίας διεξάγονται.
  1. Οι Προϊστάμενοι των ΕΕΔΠ αξιολογούνται από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ή τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό ή Υφυπουργό και τον Γενικό Γραμματέα Δασών, σύμφωνα με τις διατάξεις του κεφαλαίου Β΄ του ν. 4369/2016.
  2. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναλαμβάνει αυτοδικαίως χωρίς καμία άλλη διατύπωση τις πάσης φύσεως νομικές και οικονομικές δεσμεύσεις των μεταφερόμενων Δασικών Υπηρεσιών με μέριμνα και ευθύνη των δευτερευόντων διατακτών. Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας περιέρχονται αυτοδίκαια οι πόροι των μεταφερόμενων Δασικών Υπηρεσιών. Για πάσης φύσεως έργα, πράξεις, δράσεις και προγράμματα συγχρηματοδοτούμενα ή χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή άλλους Διεθνείς Οργανισμούς ή εθνικούς πόρους, τα οποία έχουν αναληφθεί και υλοποιούνται από τις Δασικές Υπηρεσίες που μεταφέρονται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθίσταται καθολικός διάδοχος ως προς το σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που απορρέουν από τα ανωτέρω έργα, πράξεις, δράσεις και προγράμματα καθώς και δικαιούχος των τραπεζικών λογαριασμών για τη χρηματοδότησή τους. Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας περιέρχονται αυτοδίκαια οι εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις και οι πόροι των Δασικών Υπηρεσιών.
  3. Η υλικοτεχνική υποδομή, τα υπηρεσιακά οχήματα, τα μηχανήματα έργου, τα ακίνητα και κάθε είδους κτιριακές εγκαταστάσεις των μεταφερόμενων Δασικών Υπηρεσιών μεταβιβάζονται αυτοδικαίως στην κυριότητα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, χωρίς την τήρηση οποιουδήποτε τύπου, πράξης, άδειας ή άλλης έγκρισης, με μέριμνα και ευθύνη αυτών.
  4. Η χρήση και η διαχείριση των ως άνω υποδομών ανήκει στις αρμόδιες Δασικές Υπηρεσίες χωρίς την τήρηση οποιουδήποτε τύπου, οι οποίες αναλαμβάνουν τη φύλαξη, τη συντήρησή τους καθώς και την συγκέντρωση και επεξεργασία όλων των απαιτούμενων στοιχείων στο πλαίσιο της τήρησης του μητρώου παγίων. Τα ως άνω στοιχεία γνωστοποιούνται στην αρμόδια κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  5. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπεισέρχεται αυτοδικαίως στις ενεργείς συμβάσεις μίσθωσης ακινήτων που έχουν συναφθεί για τη στέγαση των Δασικών Υπηρεσιών. Σε περίπτωση που στο ακίνητο στεγάζονται από κοινού και υπηρεσίες άλλων φορέων, ή υπεισέλευση πραγματοποιείται κατ’ αναλογία των χρησιμοποιούμενων ανά φορέα τετραγωνικών μέτρων. Ομοίως αναλογικά επιμερίζονται και οι λοιπές λειτουργικές δαπάνες.
  6. Η μεταφορά πιστώσεων των προϋπολογισμών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων διενεργείται σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην υπό στοιχεία οικ. 2/94263/ ΔΠΓΚ/21.12.2018 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών (Β’ 5860), (Α.Δ.Α.: ΩΕΣ1Η-ΒΗΔ).

Άρθρο 2
Έναρξη ισχύος

Η παρούσα απόφαση ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ΦΕΚ από εδώ

3DR Engineering
Thermovent
Kostal Solar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

3ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Verde.Tec 2024
13ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Newsletter

Close Popup

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Τα λειτουργικά cookies παρακολουθούν την σωστή λειτουργία του ιστότοπου μας και επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνετε (π.χ. προτιμήσεις γλώσσας ή περιοχής). Παρέχουν χαρακτηριστικά, τα οποία σας βοηθούν έτσι ώστε να μη χρειάζεται να καθορίζετε τις επιλογές σας κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους.

Preferences
Τα λειτουργικά cookies παρακολουθούν την σωστή λειτουργία του ιστότοπου μας και επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνετε (π.χ. προτιμήσεις γλώσσας ή περιοχής).
  • _at_cm_hide

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Save
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες