back to top
spot_img
Civiltech
Civiltech
spot_img

ΕΣΕΚ: Το ΥΠΕΝ αλλάζει τη στελέχωση των ομάδων & των επιτροπών • Ποιο έργο αναλαμβάνουν

NanoDomi
Bosch

Με απόφαση του ΥΠΕΝ που υπογράφεται από τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σκυλακάκη, τροποποιείται η απόφαση «Ορισμός εξωτερικών εμπειρογνωμόνων, εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιακών στελεχών που δύνανται να συμμετέχουν στη Διυπουργική Επιτροπή για την Ενέργεια και το Κλίμα και Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για την παρακολούθηση των στόχων του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ)» και επιπλέον συγκροτείται Τεχνική Ομάδα Έργου για την Ενεργειακή Ένδεια.

- Advertisement -
Olympic Engineering

Αναλυτικά, το ΥΠΕΝ αποφάσισε:

  1. Την τροποποίηση της ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/83505/672/09.09.2021 (Β’ 4200) απόφασης της παρ. 3 του προοιμίου της παρούσας και τη συγκρότηση της Τεχνικής Ομάδας Έργου της παρ. 6Α της ΠΥΣ 31/30.09.2019, όπως προστέθηκε με την ΠΥΣ 29/27.11.2023, ως ακολούθως:

«Α. Στη Διυπουργική Επιτροπή για την Ενέργεια και το Κλίμα δύνανται να μετέχουν ως εξωτερικοί εμπειρογνώμονες χωρίς δικαίωμα ψήφου, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της (περ. ιγ, παρ.2, άρθρο 1 της Π.Υ.Σ. 31/30.09.2019):

- Advertisement -
Civiltech

α) η Θεοδώρα Αντωνακάκη, Αρχιτέκτων Μηχανικός

β) o Νικόλαος Τσάφος, Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για Θέματα Ενέργειας

γ) ο Παντελής Κάπρος, Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

δ) η Κωνσταντίνα Γεωργακοπούλου, Γενική Διευθύντρια Συμβουλίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

ε) ο Κωστής Σταμπολής, Αρχιτέκτων Μηχανικός

στ) ο Σταύρος Παπαθανασίου, καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Στη Διυπουργική Επιτροπή για την Ενέργεια και το Κλίμα δύνανται επίσης να μετέχουν ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου της, χωρίς δικαίωμα ψήφου (περ. ιδ, παρ. 2, άρθρο 1 της Π.Υ.Σ. 31/30.09.2019):

α) ο Αθανάσιος Ζαρόγιαννης, Εμπειρογνωμόνων, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός β) o Iωάννης Βουγιουκλάκης, Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός

γ) ο Θεόδωρος Τσακίρης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Β. Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συγκροτείται Ομάδα Εργασίας για την αποτύπωση της πορείας υλοποίησης του Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα, τη γνωστοποίηση στην Επιτροπή τυχόν παρεκκλίσεων κατά την υλοποίηση των εγκεκριμένων μέτρων και πολιτικών και επίτευξης των ενδιάμεσων στόχων και την υποβολή προτάσεων κατάλληλων νέων μέτρων ή τροποποίηση των υφιστάμενων για την επίτευξη των στόχων του Ε.Σ.Ε.Κ.

Β.1. Στο πλαίσιο της αρμοδιότητας της Ομάδας Εργασίας, κατά το άρθρο 6 της ΠΥΣ 31/2021, το έργο της εξειδικεύεται ως εξής:

Β.1.1. Ο συντονισμός για την υλοποίηση και την παρακολούθηση εφαρμογής προτάσεων της Διυπουργικής Επιτροπής για την Ενέργεια και το Κλίμα στο πλαίσιο εφαρμογής του Ε.Σ.Ε.Κ. καθώς και η εισήγηση προς τη Διυπουργική Επιτροπή για την Ενέργεια και το Κλίμα στο πλαίσιο της Διαδικασίας Αναθεώρησης του Ε.Σ.Ε.Κ. και, ιδίως, σε σχέση με τον ανασχεδιασμό των υφιστάμενων και το σχεδιασμό νέων μέτρων πολιτικής, όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο, με σκοπό την επίτευξη αυτών και τη μεγιστοποίηση των συνεργειών μεταξύ διατομεακών πολιτικών.

Β.1.2. Η ανάπτυξη ενός ενιαίου πλαισίου διακυβέρνησης, για την παρακολούθηση, τον έλεγχο και την εποπτεία της υλοποίησης των πολιτικών και μέτρων, καθώς και την αξιολόγηση της προόδου επίτευξης των εθνικών στόχων έως το έτος 2030, που προβλέπονται στο ΕΣΕΚ.

Β.1.3. Η εκπόνηση των σχετικών εκθέσεων προόδου στο πλαίσιο του Κανονισμού για τη Διακυβέρνηση της Ενεργειακής Ένωσης (2018/1999/ΕΕ), καθώς και εσωτερικών εκθέσεων προόδου στη συχνότητα που θα ορίζει η Διυπουργική Επιτροπή.

Β.2. Η Ομάδα Εργασίας συγκροτείται από τους κάτωθι:

Β.2.1 Έξι (6) εκπροσώπους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

α) Σίτα  Βασιλική,  Προϊσταμένη  της  Διεύθυνσης  Ενεργειακών Πολιτικών & Ενεργειακής Αποδοτικότητας με αναπληρωτές την Βιδάλη Αικατερίνη και την Τριάντου Μαριάννα, υπαλλήλους της ίδιας Διεύθυνσης, για την προετοιμασία των διετών αναφορών παρακολούθησης του ΕΣΕΚ προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

β) Τσιλιμπάρη Ειρήνη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κλιματικής Αλλαγής και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας, με αναπληρώτριες την Γρύλλια Άρτεμις, Προϊσταμένη του Τμήματος Κλιματικής Αλλαγής και, ειδικά για θέματα προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, την Ιωάννα Τσαλακανίδου υπάλληλο του ίδιου Τμήματος

γ) Αντωνόπουλο Δημήτρη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με αναπληρωτή τον Αλεξόπουλο Δημήτριο, Προϊστάμενο του Τμήματος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) Ηλεκτρικής και Θερμικής/Ψυκτικής Ενέργειας.

δ) Γιδάκου Γαρυφαλλιά, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ηλεκτρικής Ενέργειας, με αναπληρωτή τον Ζουμαδάκη Αναστάσιο, Προϊστάμενο του Τμήματος Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

ε) Σουρή Γεώργιο, Προϊστάμενο του Τμήματος Ενεργειακής Αποδοτικότητας , Τομέα Ενέργειας, με αναπληρωτή τον Αλειφαντή Στυλιανό, Προϊστάμενο του Τμήματος Ενεργειακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Ενεργειακών Πολιτικών & Ενεργειακής Αποδοτικότητας

στ) Γιακουμή Ελένη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού & Δασικής Πολιτικής, με αναπληρώτρια την Καμπράγκου Ελένη, υπάλληλο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αποβλήτων

Β.2.2. Έναν (1) εκπρόσωπο της Ρ.Α.Ε.Ε.Υ. που ορίζεται με απόφαση του Προέδρου της ΡΑΑΕΥ

α) Γαζή Ευαγγελία, στέλεχος γραφείου Προέδρου & Αντιπροέδρου ΡΑΑΕΥ

Β.2.3. Δύο (2) εκπροσώπους του ΚΑΠΕ, που ορίζονται με απόφαση του Προέδρου του ΚΑΠΕ

α) Τουρκολιάς Χρήστος, Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Ανάλυσης Ενεργειακής Πολιτικής

β) Μηνάς Ιατρίδης, Προϊστάμενος του Τμήματος Ανάλυσης Ενεργειακής Πολιτικής, με αναπληρωτή τον Μεζαρτάσογλου Δημήτριο

Β.2.4. Ως ειδικός φορέας εφαρμογής των μέτρων πολιτικής στον τομέα της ενέργειας και ειδικότερα σε θέματα επάρκειας Συστήματος, μετέχει στις συνεδριάσεις της Επιτροπής ο Διαχειριστής Δικτύου Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), ο οποίος εκπροσωπείται από την Κονταξή Ελευθερία με αναπληρωτή τον Νάτσικα Αθανάσιο.

Β.2.5. Έως επτά (7) εξειδικευμένους εξωτερικούς εμπειρογνώμονες:

α) Ζαρόγιαννη Αθανάσιο, Εμπειρογνώμων, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό

β) Παπαθανασίου Αθανάσιο, Εμπειρογνώμων, Πολιτικό Μηχανικό

γ) Μουτζορογεώργο Γεώργιο, Εμπειρογνώμων, Μηχανολόγο Μηχανικό

δ) Παζαρζή Ιωάννα, Δικηγόρο

ε) Σέμπο Ιωάννη, Χημικός Μηχανικό

στ) Πρόγιου Αθηνά, Μηχανολόγος Μηχανικό

ζ) Σπυριδάκη Νίκη, Χημικός Μηχανικό

Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας ορίζεται ο Αθανάσιος Ζαρόγιαννης με αναπληρωτή τον Τουρκολιά Χρήστο.

Β.3 Για την οργάνωση του έργου της Ομάδας Εργασίας συγκροτούνται εντός αυτής δύο (2) διακριτές Τεχνικές Ομάδες:

          • Ομάδα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργου, με Συντονιστές τους Σίτα Βασιλική & Ζαρόγιαννη Αθανάσιο: Τεχνική Ομάδα που θα αναλάβει τον συντονισμό των εργασιών όλων των εμπλεκομένων μερών, της Διυπουργικής Επιτροπής, της Ομάδας Εργασίας, των εποπτευόμενων οργανισμών και φορέων και ενδεχομένως τρίτων, θα διαχειριστεί το έργο της αναθεώρησης του ΕΣΕΚ, θα συντονίζει τη διαδικασία παρακολούθησης της εφαρμογής του και θα μεριμνά για την συμβατότητα μεταξύ του Ε.Σ.Ε.Κ. και άλλων εθνικών στρατηγικών, πολιτικών και μέτρων που σχετίζονται με την Ενέργεια και το Κλίμα.
          • Ομάδα Σύνθεσης και Οριστικοποίησης, με Συντονιστές τους Σίτα Βασιλική & Τουρκολιά Χρήστο: Τεχνική Ομάδα που θα συνθέσει το πρωτογενές υλικό που θα εκπονηθεί σε ενιαίο Σχέδιο Αναθεωρημένου Ε.Σ.Ε.Κ, θα ελέγξει και θα εγκρίνει την τελική υποβολή του Σχεδίου στην Διυπουργική Επιτροπή προς ψήφιση. Μετά την οριστικοποίηση του Αναθεωρημένου Ε.Σ.Ε.Κ., η Τ.Ο. θα μεριμνά για την εφαρμογή των πολιτικών και μέτρων που περιγράφονται στο Ε.Σ.Ε.Κ. και τη σύνταξη των εκθέσεων προόδου.

Με Εισήγηση της Προέδρου της Ομάδας Εργασίας και Έγκριση της Προέδρου της Διυπουργικής Επιτροπής στελεχώνονται οι Τεχνικές Ομάδες με Μέλη της Ομάδας Εργασίας και, δυνητικά, με τρίτους που δύνανται να συνδράμουν στο έργο της.

Β.4 Γραμματειακή υποστήριξη στην Ομάδα Εργασίας παρέχει η Αικατερίνη – Ηρώ Κουμεντάκου, υπάλληλος της Διεύθυνσης Ενεργειακών Πολιτικών και ενεργειακής Αποδοτικότητας, με αναπληρώτρια την Ελευθερία Αυγουστή, υπάλληλος της ίδιας Διεύθυνσης.

Β.5 Τα αναπληρωματικά μέλη της Ομάδας Εργασίας δύνανται να παρακολουθούν, με πρόσκληση του Προέδρου της, τις εργασίες/συνεδριάσεις, παράλληλα και ταυτόχρονα με τα τακτικά μέλη αυτής.

Β.6 Στις συνεδριάσεις της Ομάδας Εργασίας μπορούν να παρίστανται, μετά από πρόσκληση της/του Προέδρου της, εκπρόσωποι του ΥΠΕΝ και άλλων συναρμόδιων υπουργείων καθώς και άλλων φορέων, οργανισμών, συλλόγων ή ενώσεων, καθώς και εμπειρογνώμονες σε οικονομικά, τεχνικά επιστημονικά και λοιπά θέματα. Επίσης, ο Πρόεδρος μπορεί να ζητά γραπτώς τις απόψεις τους.

Β.7 Η Ομάδα Εργασίας συνεδριάζει εντός του κανονικού ωραρίου εργασίας των δημοσίων υπηρεσιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οι συμμετέχοντες σε αυτή δεν λαμβάνουν αποζημίωση ή οποιαδήποτε άλλου είδους αμοιβή για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις.

Β.8 Τα μέλη που συμμετέχουν ως εξωτερικοί εμπειρογνώμονες δύναται να αμείβονται από πιστώσεις εθνικών ή συγχρηματοδοτούμενων πόρων για την παροχή υπηρεσιών, οι οποίες παρέχονται διακριτά και πέραν της συμμετοχής τους στην Ομάδα Εργασίας και αποκλειστικά για την επίτευξη του σκοπού της παρούσας, όπως εκπόνηση μελετών, εμπειρογνωμοσύνη, υποβολή στοιχείων και εκτιμήσεων σχετικά με την ορθότητα της στρατηγικής, την επίτευξη των ειδικών στόχων, καθώς και την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα των υλοποιούμενων παρεμβάσεων, με στόχο την διαμόρφωση μιας έγκυρης και αντικειμενικής εικόνας, τόσο για τον βαθμό κατά τον οποίο επιτυγχάνονται σταδιακά οι προβλεπόμενοι στόχοι όσο και για το αν αυτοί παραμένουν επίκαιροι.

Β.9 Για τις συνεδριάσεις της Ομάδας Εργασίας συντάσσεται πρακτικό, στο οποίο μνημονεύονται, ιδίως, τα ονόματα των παρισταμένων μελών, ο τόπος και ο χρόνος συνεδρίασης, τα θέματα που συζητήθηκαν με συνοπτική αλλά περιεκτική αναφορά στο περιεχόμενό τους και οι αποφάσεις που λήφθηκαν.

Β.10 Η θητεία της Προέδρου, των Συντονιστών και των μελών της Ομάδας Εργασίας ορίζεται από την υπογραφή της παρούσας απόφασης και μέχρι την ολοκλήρωση του έργου της.»

  1. Την προσθήκη παρ. Γ για τη συγκρότηση της Τεχνικής Ομάδας Έργου για ζητήματα ενεργειακής ένδειας της παρ. 6Α της ΠΥΣ 31/30.09.2019 (Α’ 147), όπως προστέθηκε με την ΠΥΣ 29/27.11.2023, ως εξής:

«Γ. Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συγκροτείται Τεχνική Ομάδα Έργου με αρμοδιότητα την υποβολή προτάσεων στη Διυπουργική Επιτροπή για την Ενέργεια και το Κλίμα σε ζητήματα ενεργειακής ένδειας.

Συγκεκριμένα, η ως άνω Τεχνική Ομάδα Έργου αναλαμβάνει τη διαχείριση του μηχανισμού παρακολούθησης και ελέγχου και την απρόσκοπτη εφαρμογή των προβλεπόμενων διαδικασιών, διασφαλίζοντας ότι το Σχέδιο Δράσης για την καταπολέμηση της Ενεργειακής Ένδειας θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τους στόχους του ΕΣΕΚ έως το έτος 2030. Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει την αξιολόγηση των μέτρων πολιτικής που εφαρμόζονται την περίοδο 2021-2030, ενώ είναι αρμόδια για την διαμόρφωση προτάσεων με σκοπό είτε τη βελτίωση των υφιστάμενων μέτρων πολιτικής είτε το σχεδιασμό και την εφαρμογή νέων αποδοτικότερων.

Γ1. Η Τεχνική Ομάδα Έργου συγκροτείται από:

Γ.1.1. Δύο (2) εκπροσώπους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τους αναπληρωτές τους:

α) Σίτα Βασιλική, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ενεργειακών Πολιτικών & Ενεργειακής Αποδοτικότητας, με αναπληρώτρια την Πλακάκη Kων/να, Τμήμα Μηχανισμών Αγοράς και Μητρώου Εκπομπών και Βιδάλη Αικατερίνη υπάλληλο της Διεύθυνσης Ενεργειακών Πολιτικών & Ενεργειακής Αποδοτικότητας

β) Γιδάκου Γαρυφαλιά, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ηλεκτρικής Ενέργειας, με αναπληρώτρια την Μπαρτζώκα Βασιλική, υπάλληλο της ίδιας διεύθυνσης

Γ.1.2. Έναν (1) εκπρόσωπο του Κ.Α.Π.Ε. με τον αναπληρωτή του, που ορίζονται με απόφαση του Προέδρου του Κ.Α.Π.Ε.:

α) Τουρκολιάς Χρήστος, Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Ανάλυσης Ενεργειακής Πολιτικής, με αναπληρώτρια τη Γιακουμή Αργυρώ, στέλεχος του Τμήματος Ανάλυσης Ενεργειακής Πολιτικής

Γ.1.3. έναν (1) εκπρόσωπο της Ρ.Α.Α.Ε.Υ. με τον αναπληρωτή του, που ορίζονται με απόφαση του Προέδρου της Ρ.Α.Α.Ε.Υ.:

α) Γαζή Ευαγγελία, στέλεχος γραφείου Προέδρου & Αντιπροέδρου ΡΑΑΕΥ

β) Αναστοπούλου   Αγγελική, στέλεχος γραφείου Προέδρου & Αντιπροέδρου ΡΑΑΕΥ

Γ.1.4. Μέχρι τέσσερις (4) εξειδικευμένους εξωτερικούς εμπειρογνώμονες:

α) Μοιρασγεντής Σεβαστιανός, Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

β) Δαμίγος Δημήτρης, Καθηγητής στη Σχολή Μηχ. Μεταλλείων –Μεταλλουργών Ε.Μ.Π.

γ) Μεταξά Κυριακή, Συντονίστρια Προγραμμάτων Οικολογίας.

δ) Χαμπεσής Παναγιώτης, Στέλεχος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Γ2. Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας ορίζεται η Βασιλική Σίτα

Γ3. Γραμματειακή υποστήριξη στην Ομάδα Εργασίας παρέχει Κουμεντάκου Αικατερίνη

Γ.4. Τα αναπληρωματικά μέλη της Τεχνικής Ομάδας Έργου δύνανται να παρακολουθούν, με πρόσκληση του Προέδρου της, τις εργασίες/συνεδριάσεις, παράλληλα και ταυτόχρονα με τα τακτικά μέλη αυτής.

Γ.5. Στις συνεδριάσεις της Τεχνικής Ομάδας Έργου μπορούν να παρίστανται, μετά από πρόσκληση της/του Προέδρου της, εκπρόσωποι του ΥΠΕΝ και άλλων συναρμόδιων υπουργείων καθώς και άλλων φορέων, οργανισμών, συλλόγων ή ενώσεων, καθώς και εμπειρογνώμονες σε οικονομικά, τεχνικά επιστημονικά και λοιπά θέματα. Επίσης, ο Πρόεδρος μπορεί να ζητά γραπτώς τις απόψεις τους.

Γ.6. Η Ομάδα Εργασίας συνεδριάζει εντός του κανονικού ωραρίου εργασίας των δημοσίων υπηρεσιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οι συμμετέχοντες σε αυτή δεν λαμβάνουν αποζημίωση ή οποιαδήποτε άλλου είδους αμοιβή για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις.

Γ.7. Τα μέλη που συμμετέχουν ως εξωτερικοί εμπειρογνώμονες δύναται να αμείβονται από πιστώσεις εθνικών ή συγχρηματοδοτούμενων πόρων για την παροχή υπηρεσιών, οι οποίες παρέχονται διακριτά και πέραν της συμμετοχής τους στην Ομάδα Εργασίας και αποκλειστικά για την επίτευξη του σκοπού της παρούσας, όπως εκπόνηση μελετών, εμπειρογνωμοσύνη, υποβολή στοιχείων και εκτιμήσεων σχετικά με την ορθότητα της στρατηγικής, την επίτευξη των ειδικών στόχων, καθώς και την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα των υλοποιούμενων παρεμβάσεων, με στόχο την διαμόρφωση μιας έγκυρης και αντικειμενικής εικόνας, τόσο για τον βαθμό κατά τον οποίο επιτυγχάνονται σταδιακά οι προβλεπόμενοι στόχοι όσο και για το αν αυτοί παραμένουν επίκαιροι.

Γ.8. Για τις συνεδριάσεις της Τεχνικής Ομάδας Έργου συντάσσεται πρακτικό, στο οποίο μνημονεύονται, ιδίως, τα ονόματα των παρισταμένων μελών, ο τόπος και ο χρόνος συνεδρίασης, τα θέματα που συζητήθηκαν με συνοπτική αλλά περιεκτική αναφορά στο περιεχόμενό τους και οι αποφάσεις που λήφθηκαν.

Γ.9. Η θητεία του/της Προέδρου και των μελών της Τεχνικής Ομάδας Έργου ορίζεται από την υπογραφή της παρούσας απόφασης και μέχρι την ολοκλήρωση του έργου της.»

3DR Engineering
Kostal Solar
Belimo
Sungrow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

3ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Verde.Tec 2024
13ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Newsletter

Close Popup

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Τα λειτουργικά cookies παρακολουθούν την σωστή λειτουργία του ιστότοπου μας και επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνετε (π.χ. προτιμήσεις γλώσσας ή περιοχής). Παρέχουν χαρακτηριστικά, τα οποία σας βοηθούν έτσι ώστε να μη χρειάζεται να καθορίζετε τις επιλογές σας κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους.

Preferences
Τα λειτουργικά cookies παρακολουθούν την σωστή λειτουργία του ιστότοπου μας και επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνετε (π.χ. προτιμήσεις γλώσσας ή περιοχής).
  • _at_cm_hide

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Save
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες